Cautare

1464 de rezultate pentru "scandal la pitesti" (3.87 secunde)
Dorinta presedintelui Uniunii, Kelemen Hunor, este sa se prezinte, pe 25 iunie, la Consiliul Reprezentantilor Unionali, cu legea votata in Parlament. ... Politologul Cristian Parvulescu spune insa ca modificarea ponderii unei minoritati nationale intr-o unitate administrativ-teritoriale poate afecta dreptul ei la reprezentare in Parlament, lucru care contravine Cartei drepturilor omului.
UDMR a acceptat invitatia Opozitiei dupa ce in jurul ministrului Laszlo Borbely a izbucnit un scandal pe care unii membri ai formatiunii l-au perceput ca un santaj din partea Puterii.
"Merita!" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca declaratiile presedintelui Traian Basescu, anterioare sefului ANAF, Sorin Blejnar, cu privire la liderul social-democratilor, Victor Ponta, intr-o lume civilizata, ar crea un scandal public, "care ar merge pana la destituire", si afirma ca asemenea afirmatii reprezinta un motiv pentru "o actiune penalizatoare".
Ion Iliescu crede ca, pentru "mentalitatea anti-democratica si anti-constitutionala", pesedintele Basescu mai merita o "actiune penalizatoare" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca declaratiile presedintelui Traian Basescu, anterioare sefului ANAF, Sorin Blejnar, cu privire la liderul social-democratilor, Victor Ponta, intr-o lume civilizata, ar crea un scandal public, "care ar merge pana la destituire", si afirma ca asemenea afirmatii reprezinta un motiv pentru "o actiune penalizatoare".
Bogdan Tiberiu Iacob) Cazul Geoana aduce PSD in pragul unei crize fara precedent, care ia amploare de la o zi la alta.
daca ar fi dat afara din PSD, Geoana ar putea fi urmatorul primar general al Capitalei Fostul secretat general al PSD spune ca daca Mircea Geoana ar candida din partea UNPR la Primaria Capitalei ar castiga. "La primaria condusa de Sorin Oprescu exista actiuni asemanatoare celor de la Cluj.
Scandal in Coalitie! UDMR a anuntat ca nu accepta varianta PDL privind Parlamentul unicameral Un nou scandal pe tema sistemului electoral incinge coalitia.
Consiliera PDL Ana Gheorghe i-a reprosat primarului Antonie Solomon ca are limbaj de puscarias si ca vrea sa privatizeze RAT-ul si Salubritatea Sedinta de ieri a legislativului local a fost scena unui scandal ca la usa cortului, initiat de consiliera locala PDL Ana Gheorghe.
Daca Crin suspecta utilizari incorecte a banilor publici, spre exemplu, la primaria sectorului 1, prilejul optim pentru demiteri politice era arestarea unui functionar de catre DNA, acum doua luni.
Scandal in Camera Deputatilor.
Scandal in sedinta PDL: ... Asta dupa ce surse politice dadeau ca sigura trecerea acestuia la PNL. ... Sedinta cu scandal la grupul PDL de la Senat. Potrivit unor surse parlamentare, senatorii Petru Filip si Marian Rasaliu parasesc PDL si trec la PNL.
Cum am serioase motive sa cred ca la umflarea lui contribuie din plin si ofiteri sub acoperire ai serviciului pe care il "conduceti", plantati in presa, va intreb direct:
Bogdan Tiberiu Iacob) Scriam acum citeva luni ca prin nominalizarea lui MRU la guvern, SIE a luat un avans spectaculos in fata marelui rival SRI, iar serviciul pastorit de Maior nu a intirziat sa dea anumite semnale de nemultumire.
Miscari de trupe si reasezari in PSD In timp ce la nivel "micro", floarea pesedimii se ocupa de campania pentru alegerile de duminica, la nivel inalt au loc miscari discrete de trupe, dar, in egala masura, cu bataie lunga in viitor.
Piromanul la butoane (Autor : ... Ele nu se rezuma doar la pierderea titlului de doctor. Si nici la o eventuala demisie de onoare. ... Piromanul de la Cotroceni s-a asezat, din nou, la butoane. ... La apararea acestui drept vegheaza organisme specializate ale statului.
Campania a debutat practic odata cu suspendarea d-lui Basescu cu asa-numitul "scandal al procurorilor". Doi procurori de rang inalt au fost descoperiti - lucru, desigur, nemaiintalnit in Romania - ca incercau sa isi faca lobby, pentru a fi numiti in cele mai inalte functii de la DIICOT si DNA.
Gigi Becali, la primele infractiuni in calitate de "liberal" (Autor: ... un sediu de un milion de euro, plus alte zece milioane de euro care ar urma sa fie puse la bataie pentru campania electorala a lui Crin Antonescu, din 2014.
"Traian Basescu nu il va numi premier pe Ponta" Daca Traian Basescu ar iesi zilnic la tv, ARD nu ar mai lua decat 5% in alegeri, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics. ... Si-a ales o strategie de scandal si minciuna.
UDMR este dispusa sa intre la guvernare Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat sambata seara, la Sfantu Gheorghe, ca formatiunea pe care o conduce este dispusa sa intre la guvernare dupa alegerile parlamentare pentru a asigura stabilitatea politica de care tara are nevoie.
Pacat de Antena 3 ca se degradeaza cand e vorba sa muste momeli basiste si sa le propage neobosit la nivelul jurnalelor, dar si al unor emisiuni.
google-analytics.com